Завтра в Україні очікується невелике потепління. На Закарпатті до +5

У середу, як повідомляє погодний портал Мeteoprog.ua спеціально для ТСН.ua, по всій території України очікується невелике підвищення температури повітря на кілька градусів. На півночі вночі -12 морозу, в Криму +7 тепла. Вітер східний та південно-східний 7-12 м с.

У північних областях

Сонячно, без опадів. Температура вдень -2 … 0 градусів морозу, вночі температура опуститься до -12 … -9 градусів нижче нуля. Вітер південно-східний 5-10 м с.

У південних областях

Дощ у Запорізькій і Одеській областях, в інших областях без опадів. Температура вдень до +3 … +5 тепла, вночі -2 … +1 градусів. У Криму вдень і вночі +4 … +7 тепла. Вітер південно-східний 7-12 м с.

У західних областях

Сніг. На Волині та в Рівненській області без опадів. На Закарпатті дощ. Вдень -2 … +1 градусів, вночі -9 … -7 нижче нуля. На Закарпатті та в Чернівецькій області удень +1 … +5 градусів, вночі -4 … -2 нижче нуля. Вітер східний 5-10 м с.

У східних областях

Дощ, мокрий сніг. У Харківській області без істотних опадів. Температура вдень близько +1 градусів, вночі -5 … -3 морозу. Вітер південно-східний 5-10 м с.

У центральних областях

Без істотних опадів. Температура вдень -1 … +3 градусів, вночі від -9 … -5 градусів нижче нуля. У Дніпропетровській і Кіровоградській областях удень +1 … +3 тепла, вночі до -4 морозу. Вітер південно-східний 5-10 м с.

У Києві та області

Хмарно, без істотних опадів. Температура повітря вдень до -3 … -1 морозу, вночі -10 … -8 нижче нуля. Вітер північно-східний 5-10 м с.

tsn.ua