У Мукачеві затримали раніше судимого з марихуаною

До Мукачівського міськвідділу міліції доставили для складання адмінпротоколу мешканця одного з сіл Мукачівщини. Під час огляду в кишені куртки чоловіка правоохоронці виявили та вилучили речовину рослинного походження, схожу на марихуану, вагою близько 20 грамів.

Чоловік пояснив, що дане “зілля” він зробив сам. Ще влітку він ходив до лісу, де знайшов кущ коноплі, який зірвав та висушив для власного вживання. Що дана рослина являється наркотиком, він добре знав. Розповіли йому про це його колишні однокамерники, коли відбував покарання в місцях позбвлення волі ще в 1999 році (за згвалтування). Як пояснює сам Олександр (ім”я змінено), “травку” він носив при собі на всякий випадок: мовляв, буває такий пригнічений стан, коли хочеться курнути, аби відчути себе під “кайфом”, забутися, піти у такий спосіб від проблем…

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Нагадаємо любителям “кайфу”, що за зберігання наркотиків без мети збуту передбачено покарання у вигляді обмеження волі на термін до трьох років або позбавлення волі на той самий термін.

Джерело: Євгенія Красилинець Мукачівський МВ УМВС