Весняній втомі зарадять легка їжа, сон і дозовані навантаження

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

 Квашена капуста зміцнює імунітет

Квашена капуста багата цінними вітамінами. Так, усього 200 г цього продукту покривають майже половину денної потреби у вітаміні С. Також у ній є вітамін В6, що сприяє найкращому засвоєнню білка (от чому квашену капусту корисно використовувати як гарнір до м’ясних страв).

Абрикоси – найкорисніший продукт?

Китайські фахівці стверджують, що абрикос – чи не найкорисніший продукт харчування. За словами вчених, абрикос підтримує здоров’я серця і судини в тонусі

Як боротися з лупою

Лупа – це зовнішній прояв себорейного дерматиту, грибкового ураження шкіри голови. Грибки, що викликають лупу, знаходяться в шкірі волосистої частини голови постійно. При себореї їх кількість зростає, і цим обумовлюється поява лупи.

Руді, дрібні та всюдисущі

Руді маленькі мурахи нерідко селяться в житлових приміщеннях між стінами й плінтусами. Потім цілі їхні колонії можна виявити в хлібі та інших продуктах. Вони дуже швидко розмножуються і це ускладнює боротьбу з ними. Знищувати мурах потрібно одночасно у всьому будинку, тому що у пошуках їжі вони пересуваються з місця на місце.

Як зберігати зрізані тюльпани?

Перш ніж поставити квіти у вазу, потрібно їх обробити.

Перша допомога при радикуліті

Радикуліт запускати не слід. Щоб вилікувати це захворювання, необхідно звернутися до кваліфікованих медиків. А якщо напад радикуліту стався раптово і ви не можете негайно одержати медичну допомогу?

Весняній втомі зарадять легка їжа, сон і дозовані навантаження

Перехід від зимової «сплячки» до більш активного способу життя навесні має бути поступовим, оскільки різке збільшення навантажень може викликати проблеми з адаптацією організму, ознакою чого є гіповітаміноз. Про це розповідає лікар-терапевт Київського центру клінічної імунології Сергій САПЕГІН

Таємниці смачного бісквіту

Як правильно приготувати бісквіт, щоб він був ніжним, пишним і не осів під час випікання? Від чого залежить його якість? Бісквіт це чудова основа для тортів, тістечок і рулетів. Проте цей продукт досить “вередливий” і є певні тонкощі в його приготуванні, про які ми і розповімо вам.

Свіжий номер газети «ПОРАДИ» уже в продажу.

Передплатні індекси газети «ПОРАДИ» — 91145, 01002.

Передплата у будь якому поштовому відділенні України.

 https://zakarpatpost.net