До України приходить справжня весна

У перший день квітня на мешканців більшості регіонів очікує значне підвищення температури повітря і похмура погода з дощами. У понеділок, 1 квітня, в більшості областей України очікується дощ та істотне підвищення температури повітря, повідомляє погодний портал Мeteoprog.ua спеціально для http://tsn.ua

На сході температура підніметься до +19 тепла, на півночі і заході вночі до +2 тепла. Вітер південно-східний та південно-західний 7-12 м/с.

У північних областях похмуро, дощ. Температура вдень підніметься до +8 … +11 градусів тепла, вночі до +2 … +4 градусів вище нуля. Вітер південно-східний 7-12 м/с.

У південних областях похмуро, без істотних опадів. Дощ у Херсонській області. Температура вдень підніметься до +14 … +18 тепла, вночі +8 … +10 градусів.

У Криму вдень +15 градусів тепла. Вітер південно-західний 7-12 м/с.

У західних областях похмуро, без опадів. Дощ на Закарпатті, у Львівській та Івано-Франківській областях. Вдень близько +6 … +9 градусів, вночі +2 … +5 градусів. У Чернівецькій і Хмельницькій областях удень +12 … +14 градусів тепла. Вітер південно-західний 7-12 м/с.

У східних областях хмарно, без опадів. Дощ в Харківській області. Температура вдень близько +17 … +19 градусів тепла, вночі +5 … +7 тепла. Вітер південно-східний 7-12 м/с.

У центральних областях похмуро, в більшості областей дощ. В Житомирській і Вінницькій областях без опадів. Температура вдень +11 … +18 градусів, вночі від +4 … +8 градусів вище нуля. Вітер південно-східний 7-12 м/с.

У Києві та області похмуро, без істотних опадів. Температура повітря вдень до +11 … +13 тепла, вночі +4 … +6 вище нуля. Вітер південно-східний 7-12 м/с.

 http://tsn.ua