За минулу добу мукачівська міліція зловила трьох наркоманів

Мукачівські правоохоронці і надалі активно протистоять наркоманії, виявляючи та припиняючи все нові факти незаконного обігу наркотиків. Лише за минулу добу правоохоронці Мукачева затримали трьох чоловіків, у яких були виявлені наркотики.

Так, дільничний інспектор міліції запримітив чоловіка, який в громадському місті поводився неадекватно, і на зауваження міліціонера не реагував. Звичайно, просто пройти повз правопорушника міліціонер не зміг. Тому, 41-річного жителя селища Н.Давидково запросив до місьвідділку міліції для складання адміністративного протоколу. Саме там, під час його особистого огляду і виявив в кишені одягу 13 грам «марихуани». Затриманий пояснив, що це – тільки для власного вжитку аби іноді покурити,… сам знайшов рослину, сам висушив, сам і подрібнив, збувати і не збирався. Але така відповідь не звільнить чоловіка від відповідальності.

В цей же день правоохоронці зафіксували ще один випадок пов”язаний з наркотиками. Мукачівські працівники сектору боротьби з незаконним оббігом наркотиків на одній з вулиць Мукачева запримітили хлопця. У якого, маючи відповідну оперативну інформацію, може бути при собі наркотична суміш. При наближені до нього правоохоронців той намагався втекти при цьому з кишені куртки викинув згорток фольги, в якій була порошкоподібна речовина схожа на “амфетамін”. А в іншому районі мукачівець як і його попередник теж побачивши наряд міліції почав помітно нервувати і викинув в кущ паперовий згорток в якому знахадилась “ травка” вагою близько шести грамів.

Сьогодні за цими фактами правоохоронці проводять перевірку. Всі виявлені речовини направлені на дослідження. Якщо експерти нададуть висновок, що це є наркотики, то обом загрожує кримінальна відповідальність.

Джерело: Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС