Закарпатець встромив у дружину ніж

Правоохоронцям про даний факт повідомили медики. Подія сталася в одному з сіл Мукачівщини. Міліціонери встановили, що тілесні ушкодження потерпілій завдав її 42-річний чоловік.

Слідчо-оперативна група одразу виїхала на місце події. Прибувши до оселі, де сталася трагедія, правоохоронці виявили зачиненими вхідні двері. Було зрозуміло, що чоловік знаходиться всередині. Зрозумівши, що накоїв лиха, той не хотів відчиняти двері. Але через деякий час відчинив їх, адже зрозумів, що йому все рівно доведеться відповідати з скоєне. Чоловіка було доставлено до Мукачівського міськвідділу міліції для дачі пояснень.

Правоохоронцям він пояснив, що причиною такої поведінки були з’ясування побутових питань. Саме небажання чоловіка трудитися не на жарт обурило дружину. Відтак господиня вирішила з’ясувати стосунки з чоловіком. Той, будучи добряче напідпитку, такої «образи» стерпіти не зміг. Останнім аргументом у цій сварці став кухонний ніж, який він тримав у руках і ударив ним жінку прямо в живіт…
З проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини потерпілу доставлено в Мукачівської ЦРЛ, де вона лікується і нині.

За завдання тяжких тілесних ушкоджень мукачівцю загрожує позбавлення волі на строк від п”яти до восьми років. Речовий доказ вилучено, а за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 121 ч.1 Кримінального кодексу України.

Джерело: Євгенія Красилинець Мукачівський МВ УМВС