Псевдосвященики гіпнозом виманюють мільйони

Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Мукачівська банда рекетирів декілька років шантажувала підлітків

Групу з трьох раніше судимих молодиків затримали оперативники, які з 2011 року займались вимаганням від неповнолітніх

Секретні генплани

Кілька громадських організацій, зокрема й Закарпатський громадський центр, спробували отримати генеральні плани міст і несподівано зіштовхнулися зі значними труднощами – мерії не бажають оприлюднювати власні плани щодо розвитку своїх міст, хоча, як вважається, роблять це для покращення життя мешканців.

Шеба був кісткою в горлі Погорєлова

Резонансна сесія Ужгородської міської ради минулої п’ятниці постановила ліквідувати управління архітектури. Внаслідок цієї реструктуризації Олександр Шеба втратив посаду головного архітектора. Впродовж останніх двох років чиновник активно співпрацював з громадськими активістами та підтримував діяльність громадської ради при міському управлінні архітектури. Ми вирішили проаналізувати можливі наслідки його звільнення для міста.

Псевдосвященики гіпнозом виманюють мільйони

В Україні процвітають духовні центри, які, прикриваючись даром Божим, обіцяють одужання. Але замість святих отців тут працює цілий штаб акторів, психологів і гіпнотизерів. Коштує таке спасіння зовсім не дешево.

Віктор Янукович оприлюднив декларацію про майно і доходи

Як повідомляє прес-служба Президента, згідно з декларацією, у 2012 році Президентом отримано 774 тисячі 877 гривень доходу. Як відсотки за банківським вкладом від фінансових установ отримано 4 мільйони 62 тисячі 437 гривень.

«Я щасливий. Господь завжди був милостивим до мене»,

– зворушливо до сліз резюмує сліпий від народження Володимир Чулей, котрий працює… завідувачем лабораторії програмного забезпечення УжНУ

 10 заповідей безконфліктної сім’ї

Ідеальний шлюб, в якому партнери ніколи не сваряться, завжди поступаються один одному і в будь-якій ситуації знаходять компроміс, – найяскравіший міф про сімейне життя. Будь-який досвідчений психолог скаже: такого просто не може бути. Але хто заважає нам до цього прагнути? Які кроки потрібно зробити?

 Ранкова кава із Аленом Пановим

У владі, на дипломатичній службі, у науковій сфері та просто у людських стосунках Ален Панов заробив собі реноме людини, яка відмінно знає свою справу і ніколи не відмовить вирішити проблеми тих, кому у силах допомогти. Його прізвище та прізвище членів його родини часто зринає у ЗМІ, у тому числі всеукраїнських. Про це, а також, традиційно, про думки у відповідь на питання «анкети Марселя Пруста» – у рубриці «Ранкова кава»

Свіжий номер газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

http://nedilya.net/