28-річна мукачівка опинилася на межі життя і смерті і потребує допомоги

13 років Вікторія Маслей бореться за життя. Лікарі сьогодні говорять про те, що подібний випадок – єдиний відомий у світі.

Коли дівчині виповнилося 16 років їй зробили профілактичне щеплення, яке припускають, і викликало таку недугу. За півтора місяця після процедури у дівчини різко до 40 градусів підвищилася температура, яку жодними засобами не вдавалося збити. Діагнози ставили один за одним, міняли схеми лікування, зрештою німецькі медики діагностували лімфоангіодисплазію ускладнену спонтанним перитонітом.

Після цього дівчині зробили операцію і відтоді вона весь час проходить лікування, живе за правилами. Та незважаючи на сувору дієту і дотримання рекомендацій лікарів, переважна кількість лімфи, що утворюється в організмі, витікає у черевну порожнину. Частина видаляється з організму, але періодично настає криз. Вікторію оперували і в Австрії – видаляли грижу, спричинену лімфою, яка стікає в живіт. Курс консервативного лікування дівчина пройшла в Німеччині – проводили лімфодренаж, протинабрякову гімнастику. Допомогло – 10 місяців Вікторія почувалася майже здоровою. Лікарі пояснили: потрібно кілька курсів лікування – очищення черевної порожнини, лімфи, крові й оскільки дівчина молода – є надія, що судини зростуться, і хвороба відійде у минуле. Загалом на курс лікування, який триватиме близько року, потрібно 60-80 тисяч євро. У родини з Закарпаття таких грошей немає, а втрачати часу не можна. Тож рідні, друзі і сама Вікторія благають небайдужих людей допомогти.

Реквізити для допомоги:

Гривневий рахунок: ЗКР ПАТ “Фольксбанк”, МФО 325213, Р/р 26209000067078/980,

Ідентифікаційний номер 2149623785 Отримувач: Віллашек Віра Адальбертівна Призначення платежу: благодійна допомога на лікування доньки Маслей Вікторії.

tsn.ua