Скандальний скульптор Шматько просить грошей, щоб виїхати з «Закарпатської Чечні»

Колишній луганський скульптор Микола Шматько шукає кошти для того, щоб виїхати із Закарпаття. Про це йдеться у його відкритому листі, який скульптор опублікував на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

За його словами, колишній міністр МНС Віктор Балога обіцяв йому чотири фури, для того, щоб сім’я скульптора покинула місто.

«Проте тепер Віктор Балога передумав, його заступник сказав нам по телефону, що Віктор Іванович ніяких фур не дасть. Сам Балога взагалі забанив батька в соціальних мережах. Ми у відчаї», – каже син скульптора Андрій Шматько.

Віктор Балога звинуватив луганчанина Шматько в тому, що той все «похабив».

Сім’я скульптора вирішила звернутися до «людей доброї волі»з проханням допомогти їм вивезти галерею з «Закарпатської Чечні».

Нагадаємо, у вересні минулого року скульптор Шматько переїхав з Луганська в Мукачево на запрошення Віктора Балоги. Через короткий період часу, не дочекавшись початку реалізації запланованих на 2013 рік домовленостей, скандальний митець оприлюднив ряд заяв, якими встиг налаштувати проти себе не тільки Віктора Балогу, керівництво міста, але й всю мистецьку громаду Мукачева.

http://zakarpattya.net.ua