П’яний закарпатець сам “напросився” до міліції

У місті Чоп Закарпатської області до правоохоронців звернулася офіціантка одного з ресторанів міста. На місце події негайно виїхав спільний наряд Державної служби охорони та Ужгородського райвідділу міліції.

У залі ресторану міліціонери виявили розлюченого п’яного молодика, якому не вистачало грошей, щоб розрахуватися за посиденьки з приятелем. Сам же «напарник» хулігана десь зник, що, вочевидь, і стало причиною його агресії, головним об’єктом якої стала офіціантка.

Побачивши міліціонерів, хлопець не заспокоївся. Не перестав він зухвало поводитись навіть після попередження про можливу відповідальність за хуліганство.

Врятувати хулігана спробував його товариш, який раптом з’явився у розпал скандалу. Зрозумівши, що другові загрожує поїздка до міськвідділу міліції, він збігав за грошима для оплати рахунку і віддав персоналу необхідну суму. Але його товариш все ніяк не вгамовувався, прокльони та погрози на адресу офіціантки не припинилися, тому працівникам ДСО все ж довелося доставити розбишаку до міськвідділу міліції.

Джерело: УМВС України у Закарпатській області