Який Великдень без пікниці і шовдаря?

Читайте у новому номері газети «Домашня кулінарія»

Який Великдень без пікниці і шовдаря?

Якщо католики світле свято Пасхи вже відсвяткували, то православні тільки в очікуванні одного із най-урочистіших днів у році. «Домашня кулінарія» підготувала для вас, шановні читачі, чимало смачних рецептів, які можна споживати не тільки у пості, але й приготувати для святкового столу.

Салати із смаженою картоплею: смачно та оригінально

Так склалося, що в салатах рідко використовують обсмажені інгредієнти, хіба що цибулю час від часу пасерують. В іншому в салат попадають сирі або відварені овочі і відварне м’ясо. А от спробуйте приготувати прості, але дуже оригінальні салати із смаженою картоплею

Запікаємо курку

Курка, запечена в духовці – одночасно і просте і святкова страва. Для того, щоб вона була ще смачнішою, її можна замаринувати у спеціях або пиві, нафарширувати овочами або запекти разом з картоплею. А для того, щоб вийшла апетитна золотиста і хрустка скоринка, змастіть курочку сумішшю меду і соєвого соусу

Як визначити, чи просмажився біфштекс

Для характеристики різних станів біфштекса (від сирого м’яса до повністю приготованого) використовують такі терміни, як «слабопросмажений», «середньопросмажений» і «повністю просмажений». Для досягнення потрібного результату необхідно вміти визначати точний потрібний час приготування страви.

Пісне тісто для вареників

У Великий піст дуже доречними на столі будуть вареники. Урізноманітнити цю національну українську страву допоможе всіляка начинка. Це може бути картопля зі смаженою цибулькою, тушкована або квашена капуста, смажені грибочки і навіть гречана каша. «Домашня кулінарія» пропонує своїм читачкам приготувати пісне тісто для вареників за такими рецептами.

Свіжий номер газети «Домашня кулінарія» уже в продажу!

Передплатні індекси: 02004, 68339.

https://zakarpatpost.net/