Україну наказали очистити від сміття

Прем’єр побачив багато бруду після зими.

Прем’єр-міністр Микола Азаров вимагає від місцевої влади оперативно організувати прибирання територій від сміття після зими. “Сніг розтанув і виявилося, що за довгу зиму на наших вулицях, дорогах, у лісосмугах, парках накопичилося багато сміття. Значний обсяг робіт.

Але все потрібно оперативно прибрати до Великодніх свят. Впевнений, що ми всі вболіваємо за те, щоб скрізь було красиво і чисто”, – сказав він. Азаров доручив керівникам міністерств і відомств, держорганізаціям і ректорам вишів найближчим часом провести дні навколишнього середовища. “Залучайте до цього всі наявні сили”, – зазначив прем’єр. Він також висловився за створення умов, за яких до наведення порядку могли залучатися всі бажаючі громадяни та громадські організації.

“Ми всі знаємо, що у громадських активістів достатньо енергії, щоб серйозно підключитися до таких проектів як сезонне наведення порядку, а потім і його підтримку. Їм потрібно тільки допомогти організуватися і, так би мовити, технічно озброїтися”, – додав Азаров.

tsn.ua