Свалявська міліція перейшла на літню форму

Відповідно до вимог Міністерства внутрішніх справ України, щорічно навесні і восени в органах внутрішніх справ проводяться стройові огляди.

Мета даних заходів – перевірка стану форменого одягу, його зовнішній вигляд, а також визначення рівня стройової підготовки кожного працівника міліції. Подібні заходи проводяться у всіх районних і міських відділах міліції Закарпатської області.

У зв’язку з переходом на літню форму одягу, днями в Свалявському РВ УМВС відбувся стройовий огляд особового складу райвідділу міліції. Готовність до несення служби особовим складом в весняно-літній період перевірили керівництво райвідділу та куратор від УМВС – начальник УДСО при УМВС підполковник міліції Андрій Литовченко.

Перед проведенням стройового огляду начальник Свалявського РВ УМВС полковник міліції Людвіг Файт наголосив на належному дотриманні кожним працівником райвідділу міліції Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України.

Проходячи між шеренгами міліціонерів, які вишикувалися, підполковник міліції Валентин Гончарук перевіряв забезпеченість співробітників форменим одягом, дотримання правил його носіння, наявність службових жетонів і посвідчень, а також відповідність службових посвідчень дійсності (посада, звання).

Стан забезпеченості свалявської міліції форменим одягом, стан форми, зовнішнього вигляду і документів задовільний, – підсумував полковник міліції Людвіг Файт. – Особовий склад Свалявського РВ УМВС готовий до несення служби у весняно-літній період.

Джерело: Вікторія Кіяк, Свалявський РВ УМВС