Читайте у новому номері газети «НЕДІЛЯ»

Понад мільйон українців хворі на рак

Держава виділяє мільйони на лікування хворих на онкологічні захворювання, але гроші кладе собі в кишені онкомафія

 Владика Мілан відкрив в Ужгороді храм Благовіщення Пресвятої Богородиці

Цієї події ужгородці, зокрема вірники Греко-Католицької церкви, очікували близько двох років. А саме стільки часу минуло, відколи на старому закинутому цвинтарі, що на вулиці Капушанській в обласному центрі, владика Мілан зі священиками освятив хрест та фундамент нового храму Благовіщення Пресвятої Богородиці.

 Борис Кузьма: «Нам треба рятувати весь організм міста»

Пристрасті за Народною площею в Ужгороді не вщухають. Громадськість, творчі кола та фахівці з охорони архітектурно-культурної спадщини і містобудування скептично налаштовані щодо проекту її реконструкції, ба більше – неодноразово висловлювалися щодо неприпустимості втілення такого в кварталі Галагов, надзвичайно цінного для міста комплексу. Тим не менше, автор проекту Володимир Павлей уперто просуває своє бачення, не слухаючи нікого, а голова Закарпатської ОДА, якому, як відомо, і належить ідея змінити вигляд з вікна свого кабінету, недвозначно заявив: хоч би що там казали, а «він рішення прийняв»

 Герої і нагороди

В Ужгороді пройшла одинадцята церемонія вручення нагород лауреатам премії «Лідер року». Інтрига затяглася! Цьогорічний лютий на Закарпатті минув без традиційного впродовж останнього десятиріччя основного світського заходу – нагородження лідерів краю. Коментований, критикований і, попри все, очікуваний та сподіваний майже богемний медіа-громадський раут усе ж відбувся.

 Бензин може подорожчати вдвічі 

Міністерство інфраструктури знову лобіює підвищення акцизів на бензин та дизпаливо – пропозиція про поетапне зростання ставок вже подана в Кабінет Міністрів. На думку експертів, підвищення акцизу в три рази призведе до подорожчання бензину на 6-7 гривень.

 Які хвороби загострюються навесні?

Весняну слабкість, зниження працездатності, дратівливість або поганий настрій ми часто списуємо на дефіцит вітамінів і стреси внаслідок круговерті сучасного світу. І навряд чи хтось припускає думку, що вся справа – в щитовидній залозі й час нанести візит лікарю-ендокринологу.

Свіжий номер  газети «НЕДІЛЯ» уже в продажу!

http://nedilya.net/