Свалявським міліціонерам довелося приводити до тями п’яного пенсіонера

У Сваляві, неподалік залізничного вокзалу наряд Державної служби охорони проводив профілактичний огляд об’єктів, що охороняються. Повертаючись повз станцію, міліціонери помітили чоловіка, якому наче було зле. Правоохоронці підійшли ближче – їх підозри підтвердилися: він був побитий, брудний і… дуже п’яний.

Питання про самопочуття та зауваження про перебування у такому вигляді в громадському місці раптом «збадьорили» чоловіка. Та ще й так, що він почав лаяти міліціонерів та погрожувати їм. З кожною хвилиною він ставав все агресивнішим. Навіть перехожі почали радити йому поводитись пристойно. Не дослухавшись до порад, чоловік почав чіплятися за формений одяг міліціонерів і ображати їх. Дебошира довелося доставити до міськвідділу міліції.

Як з’ясувалося, того дня чоловік оформив документи для виходу на пенсію. Напевно, це і стало причиною його «святкування», під час якого він не розрахував сили у вживанні алкогольних напоїв.

Про подію міліціонери повідомили по місцю проживання хулігана. Коли за ним прийшла дружина, чоловік почав приходити до тями — вплив алкоголю почав минати. Хто, за що і коли його побив – він пригадати не зміг. Так само п’яний чоловік не зміг згадати, чому опинився у міськвідділі.

На пенсіонера було складено адміністративний протокол за непокору працівникам міліції, повідомили газеті «НЕДІЛЯ» в  УДСО при УМВС області.

http://nedilya.net