У Хусті і Тячеві для 250 платників податків провели семінар

Розглядали практичне застосування змін до Податкового кодексу: з податку на додану вартість, податку на прибуток, податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку, впровадження податку на нерухоме майно та декларування громадянами доходів, отриманих у 2012 році.

У семінарах взяли участь голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України Марта Волощук, начальник відділу взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПС у Закарпатській області Єва Мойшевич та директор Закарпатської філії ДП «Сервісно-видавничий центр ДПС України Володимир Москаленко.

Лектори детально зупинилися на змінах у поданні звітності з податку на додану вартість, податку на прибуток та єдиного податку.

Присутнім було фахово і детально роз’яснено особливості застосування фізичними особами-підприємцями спрощеної та загальної систем оподаткування.

Крім того, особлива увага була приділена суттєвим відмінностям у декларуванні громадянами доходів, отриманих у 2012 році, та випадкам коли громадяни можуть скористатися правом на податкову знижку, повідомили «НЕДІЛІ» у відділі взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Закарпатській області.

http://nedilya.net