В Ужгороді міліція затримала мукачівську злодійку, яка «чистила» магазини

 До чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 22-річна  продавець одного з магазинів міста. Дівчина повідомила, що з шухляди столу зник гаманець з грошима в сумі 250 гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яку очолив заступник начальника міськвідділу Володимир Кувик.  Оперативники карного розшуку майор Михайло Тиводар, капітан Іван Чурей та лейтенант Василь Романець детально розпитали потерпілу про відвідувачів, з якими вона спілкувалася. Найбільше зацікавила правоохоронців жінка, яка приміряла багато речей, але жодної не купила. Потерпіла описала кривдницю. Завдяки професійним діям міліціонерів ця крадіжка була розкрита.

Крадійкою виявилася 28-річна Оксана, жителька Мукачівського району, яка ніде не працює. Піти на крадіжку її штовхнув брак грошей та бажання похизуватися перед подружками новими речами. Каже, що цей випадок у неї не перший. Крала не лише гроші, а й речі, і не лише в Ужгороді, а й по цілій області. При цьому спеціалізувалася Оксана на крадіжках з дорогих магазинів, бо там і товар фірменний, та й виручка більша…

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (викрадення чужого майна), що карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох,– зазначив заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик.

https://zakarpatpost.net