В Ужгороді розпочинається проект “Анатомія шлюбу”

У вівторок, 16 квітня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане старт на Закарпатті навчального проекту “Анатомія шлюбу”, що покликаний підняти рівень підготовленості в більшості своїй незаміжніх та неодружених мешканців м.Ужгород до створення сім’ї .

Починаючи з 18 квітня в Ужгороді, як і в інших 30 містах України розпочинається проект “Анатомія шлюбу”.

Про деталі цікавого та корисного проекту розкажуть Світлана та Олексій Руденко, консультанти із стосунків між чоловіками та жінками, сімейні консультанти, тренери ряду тематичних семінарів в різних містах України.

Згідно із статистикою в Україні кожна друга сім’я розлучається. Середній показник розлучень в Україні становить 54,2 відсотка.

Протягом 2006 – 2011 років кількість розлучень у розрахунку на 1000 осіб зменшилася з 3,6 до 3,2. Однак за відповідним показником Україна посідає третє місце серед європейських держав, у яких він у середньому становить 2,1 розлучення на 1000 осіб. Результати дослідження свідчать, що основною причиною розлучення є напружені морально-психологічні, емоційні стосунки подружжя та непідготовленість осіб, особливо молоді, до подружнього життя, що зумовлює потребу у фахівцях з підготовки молоді до шлюбу та запобігання кризі в сім’ї.

Засідання відбудеться в Ужгородському прес-клубі за адресою: м. Ужгород, пл. Жупанатська, 15/4

Початок о 13.00

Джерело: Ужгородський прес-клуб реформ