МДУ отримав золоту медаль на виставці “Освіта та кар’єра”

Протягом 11-13 квітня в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (Київ) проходила міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра-2013» та виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном».

Організатори виставок Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України.
Виставка проходила також за підтримки Посольства Франції в Україні, Посольства Канади в Україні, Торгового відділу Посольства Австрії в Україні, агенції Campus France, DAAD, British Council, Гете Інституту в Україні.
Міжнародна виставка «Освіта та кар’єра» проводиться щороку з метою залучення суспільного інтересу до освіти, пропаганди досягнень України у цій галузі та формування єдиного світового освітнього простору. Під час роботи виставки також відбулися інтерактивні тренінги для молоді, яка шукає роботу, презентації передового навчально-методичного досвіду, підручників і посібників, освітніх комп’ютерних програм тощо.
Цього року Мукачівський державний університет отримав золоту медаль та відповідний диплом у номінації «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління для профільних вищих навчальних закладів».
Виставка «Освіта та кар’єра» є одним із найбільших заходів освітнього простору країни, що традиційно збирає лідерів вищої освіти. Варто зазначити, що з року в рік масштабність та представницький розмах виставки впевнено зростає.
Джерело: Мукачівський дежавний університет