Іршавські міліціонери швидко розшукали крадійку

23-річна крадійка з приміщення кафе-бару у селі Довге поцупила товаро-матеріальні цінності на загальну суму 950 гривень. За короткий час співробітниками карного розшуку Іршавського районного відділу міліції вона була затримана.

Вранці приватний підприємець прийшов відкривати свій торговий заклад. Перше, що він побачив, пошкоджені грати та розбите скло на вікні приміщення. Зайшовши у середину кафе-барупідприємець виявив напівпорожні полиці, з яких зникли: коньяк, горілка, вино, сигарети, шоколадки, консерви та інші продукти харчування. Він одразу зателефонував до чергової частини Іршавського районного відділу міліції.

Як повідомили досвідчені міліціонери Юрій Саварин та Іван Дутка, пильність жителів села Довге допомогла розкрити цей злочин по «гарячих слідах». З’ясувалося, що увечері до кафе-бару майже перед його закриттям навідалась 23-річна місцева жінка разом зі своїм чоловіком. Повернувшись додому, вони розпили горілку, придбану у барі. Але спиртне закінчилось, і тоді жінка вирішила обікрасти кафе-бар. Із будинку вийшла майже опівночі, не повідомивши про свої наміри чоловіка. Підійшовши до торгового закладу, перелізла через огорожу, каменем розбила скло на вікні, відігнула металеву решітку. Після цього крадійка проникла у середину кафе-бару, пройшла у торговий зал до прилавків, де почала складати у сумки та пакети товар. Наповнивши сумки, перевірила касу, де знайшла дрібними монетами 50 гривень. Із викраденими речами жінка поїхала у село Білки до родичів, там організувала застілля. Слідом за жінкою у село Білки поїхали Юрій Саварин та Іван Дутка. Порушницю було доставлено до районного відділу міліції, де вона у всьому і зізналася.

Дії зловмисниці, як розповів старший слідчий Михайло Золотар, кваліфіковано за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі від 3 до 6 років.

Джерело: Віта Горзов Іршавський РВ УМВС