Закарпатські дорожники обіцяють відремонтувати 600 км доріг до Великодня

За кілька тижнів ямковий ремонт планують завершити і в Ужгороді. Про це працівники дорожніх служб доповіли голові Закарпатської ОДА.

Чистять, фрезують, обробляють бітумом та укладають асфальт – до ремонту приступили на дорозі Ужгород – Перечин – Львів. Працюють другий день. Про «маршрут» ремонтів розповів головний дорожник краю Василь Маркович:

– Це ділянки доріг Мукачево – Сільце – Хуст – Тячів – Рахів, Мукачево – Берегово – Лужанка, плануємо також зробити під’їзди до кордонів та всіх райцентрів. Якщо вчасно отримаємо кошти, постараємось пройти ще й дороги Нижні Ворота – Воловець – Міжгір’я і розпочати роботи на ділянці Берегово – Вілок – Дяково.

Уже приведено до ладу (за винятком 2 км) закарпатську частину магістралі Київ-Чоп. А ще працюють на місцевій мережі доріг – у напрямках Підгорб – Часлівці – Ратівці – Сюрте, почнуть роботи також на ділянці Іршава – Залужжя. Загалом, до Великодніх свят відремонтувати планують більше 600 км доріг області. На це потрібно щонайменше 8 млн. грн.

Сьогодні ж нарешті розпочали ремонтувати вулиці обласного центру. Роботи наразі ведуться на в’їзді до Ужгорода, по вулиці Гагаріна. Щодня, за сприятливих погодних умов, лататимуть 70-80 метрів ям:
– Працюватимемо у напрямках вулиць Горького, Станційної, площі ім. Кірпи, Берчені, Закарпатської, Загорської, 8-го березня – це найбільш проблемні на сьогодні ділянки у місті, – розповів керівник робіт, директор ужгородського КШЕП Іван Довбак.

Капремонт також планують здійснити по Капушанській та Легоцького. Як розказав Іван Довбак, його комунальне підприємство виконає ремонтних робіт на 400 тис. грн., інше, за результатами тендеру, відремонтує ужгородські дороги ще на 1,7 млн. грн.

Джерело: Прес-центр Закарпатської ОДА