Мукачівські міліціонери знайшли 10 -річну дівчинку і повернули додому

Суботньої ночі, до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції звернулася бабуся та повідомила про зникнення своєї неповнолітньої онуки.

10-річна дівчинка, яка навчається у школі-інтернат у м.Мукачеві, але проживає в с.Барбово часто залишається на вихідні у неї погостювати. На цей раз школярка після закінчення суботнику, який відбувався у школі, ні додому, ні до рідної бабусі так і не повернулася, мобільного телефону при собі вона не мала і місце знаходження її не відоме.

На пошуки дівчини було орієнтовано весь особовий склад мукачівської міліції. Цілу ніч правоохоронці здійснювали перевірки залізничних та автовокзалів, крім цього проводилися заходи з метою встановлення зв’язків зниклої.

На щастя пошуки принесли свої результати. Вчора, близько обіду, 10-річну дівчинку правоохоронці знайшли на мукачівському автовокзалі. Коли ж дівчинка побачила працівників міліції, тільки тоді збагнула, який вона навела переполох серед рідних і разом з працівниками міліції повернулася до рідної оселі.

Як, пояснила дівчинка, в суботу вона пішла до школи , де проводився суботник. Після по дорозі додому вона зустріла подругу, та запросила її до себе в гості. Дівчатка так загралися, що не помітили як наступив вечір. Подруга запропонувала дівчинці в неї переночувати на що та погодилася. Вранці вона встала і пішла на автостанцію аби поїхати додому.

Джерело: Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС