Берегівчанка попалася з марихуаною

У минулі вихідні міліціонери відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків затримали за зберігання наркотиків чотирьох краян, яких буде притягнуто до відповідальності.

На стаціонарному посту ДАІ у Мукачеві під час перевірки документів 28-річний водій автомобіля ВАЗ–21099 добровільно видав правоохоронцям поліетиленовий пакет, в якому знаходився шприц з порошкоподібною речовиною, схожою на метамфетамін, та речовину рослинного походження. Загалом було вилучено один грам психотропної речовини та п’ять грамів марихуани.

В обласному центрі на перехресті вулиць за куріння в заборонених місцях зупинили 42-річного перехожого, який добровільно видав згорток фольги з порошкоподібною речовиною білого кольору вагою один грам.

А в Берегові працівники місцевого райвідділу міліції під час реалізації інформації затримали 24-річну жінку та 37-річного чоловіка. В обох громадян під час особистого огляду було вилучено близько 18 грамів подрібненої речовини зеленого кольору, схожої на марихуану.

Усі вилучені наркотичні речовини були відправлені на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр УМВС.

Джерело: УМВС України у Закарпатській області