Підпали машин в Ужгороді набирають обертів

Прокуратура Ужгорода вкотре обіцяє контролює хід досудового розслідування за фактом підпалу чергового автомобіля.

Прокуратура Ужгорода здійснює контроль досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення — умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу (ч.2 ст. 194 КК України, карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років).

22 квітня о 04 год. 30 хв. в Ужгородське МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що у дворі загального користування по вул. Цегольнянській, виникло загорання автомобіля марки “Фольцваген Транспортер Т5”, власником якого є мешканка Ужгорода, приватний підприємець.

На місце події виїхали прокурор прокуратури міста Ужгорода Артем Іванов, начальник Ужгородського МВ УМВС Євген Калитич, перший заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Анатолій Шкирта та слідчо-оперативна група у повному складі.

Вогнем пошкоджено салон автомобіля — панель приладів у правій частині та моторний відсік. За результатами огляду зазначений автомобіль вилучено на штраф майданчик Ужгородського МВ.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Хід досудового розслідування прокуратура Ужгорода взяла на контроль.

Як стало відомо, авто належить родині адвоката Петра Немеша. Адвокат оцінює вартість машини приблизно в 20 тисяч доларів.

Як повідомив Uzhgorod.in сам постраждалий, злочин він пов’язує з професійною діяльністю, а саме підозрює, що це помста колеги. Про це з вказуванням прізвища він написав у заяві правоохоронцям.

Нагадаємо, Немеш також є головою Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Закарпатської області, а в середовищі адвокатів уже кілька років не стихають численні скандали..

Машина не була застрахованою (лише автоцивілка), тож компенсувати витрати адвокату доведеться самотужки.

https://zakarpatpost.net