Вночі горів автомобіль депутата Закарпатської обласної ради

28 квітня cлідчий відділ Ужгородського МВ УМВС області вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочав розслідування кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу).

Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом досудового розслідування.

Близько 1 години 40 хвилин 28 квітня до Ужгородської міліції надійшло повідомлення від депутата Закарпатської обласної ради VІ скликання щодо загоряння його автомобіля.

Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою встановлено, що на подвір’ї будинку депутата горів автомобіль марки «Mercedes ML 350»,2012 року випуску. Вогнем пошкоджено моторний відсік та лакофарбове покриття авто.

Огляд місця події проведено із залученням експертів-криміналістів НДКЦ при УМВС України в Закарпатській області та застосуванням фотозйомки.

Причини загоряння автомобіля встановлюються, повідомили газеті “НЕДІЛЯ” у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

На місце події виїжджали: прокурор міста Ужгорода Іван Штефанюк, начальник Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області Євген Калитич, його перший заступник, а також слідчо-оперативна група у повному складі.

ч.2 ст 194 ККУкраїни – умисне знищення або пошкодження майна вчинене шляхом підпалу (карається позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років).

https://zakarpatpost.net