В ресторані села Ільниця вкрали стільці

Жінка-приватний підприємець з Іршавщини, навідавшись до свого ресторану у селі Ільниця, виявила на подвір’ї у бесідці відсутність стільців з елементами декоративного металу. Вартість одного такого стільця становила 500 гривень.

Про факт крадіжки жінка повідомила чергового Іршавського райвідділу міліції, який направив на місце пригоди слідчо-оперативну групу, щоб задокументувати даний злочин.

Дану справу було доручено оперуповноваженому карного розшуку Олександру Трикуру, який вже минулого року мав справу із крадіжкою стільців з цього ж ресторану. Поспілкувавшись з працівниками закладу та іншими мешканцями села, міліціонер вирішив перевірити на причетність до скоєння крадіжки односельця потерпілої, раніше судимого все за ту ж крадіжку стільців…

Спершу правоохоронець навідався додому до раніше судимого, але останнього не застав, так як той часто працював у селі по найму. Після цього міліціонер зайшов до сусіда, де і зустрів підозрюваного. При розмові чоловік зізнався у скоєному, розповів, що хотів випити, а грошей не було, тоді й вирішив піти вкрасти стільці. Серед ночі, коли всі вже відпочивали, він пішов на подвір′я ресторану і викрав два стільці з кованими декоративними елементами. Взяв тільки два стільці, так як вони були важкі і більше не зміг понести.

Крадене злодій продав своєму односельчанину, якому пояснив, що працював у Іршаві, де йому за роботу заплатили цими стільцями… Стільці покупцеві сподобались і він їх придбав собі для відпочинку. А крадій за отримані гроші купив горілки…

Речові докази скоєння злочину вилучено. За даним фактом, як повідомляє перший заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, відкрито кримінальне провадження. Вказаному громадянину оголошено підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у приміщення). На даний час слідчий Іван Роман проводить досудове розслідування та перевіряє чоловіка на причетність до інших аналогічних злочинів.

Віта ГОРЗОВ, Іршавський РВ УМВС

https://zakarpatpost.net