Чоловік ожив після того, як понад годину був мертвим

У Великобританії 28-річний Девід Джар ожив після того, як понад годину був мертвим. Чоловік пробув годину і десять хвилин офіційно мертвим, перш ніж медики змогли дивом перезапустити його серце.

римітно, що зараз Девід повністю здоровий, всупереч побоюванням лікарів, які передрікали сильні ушкодження мозку. Читайте: Хлопчик ожив перед власним похороном, попросив води і знову помер Девіда повернули до життя через 70 хвилин після зупинки серця. Шансів чоловікові додало те, що його подруга не розгубилася і одразу почала робити серцево-легеневу операцію.

За словами медиків, саме це і врятувало життя Девіду, повідомляє FederalPost. “Швидка”, а потім персонал лікарні продовжували реанімацію і використовували дефібрилятор 16 разів, перш ніж його серце знову забилося. Родину налаштували на те, що у чоловіка буде пошкодження мозку, проте своїм одужанням Девід здивував лікарів і порадував рідних. На часі його вже виписали з лікарні і він продовжує лікуватися вдома. Зазначимо, лікарі так і не зрозуміли, що стало причиною серцевого нападу у чоловіка. За всіма показниками він був абсолютно здоровим.

tsn.ua