Берегівські міліціонери перемогли у змаганнях з стрільби

Нещодавно на території Берегівського району, у населеному пункті Астей, відбулися обласні змагання на першість УМВС з прикладної стрільби.

Змагалися 17 команд у складі 51 учасників. Від Берегівського райвідділу міліції виступили начальник штабу майор міліції Петро Дрозденко, начальник сектору кадрового забезпечення підполковник міліції Ольга Зейкан, оперуповноважений карного розшуку капітан міліції Іван Гускі.

Турнір урочисто відкрив начальник Берегівського РВ УМВС полковник міліції Олександр Яцканич, який в подальшому проводив і нагородження переможців.

Приємно відмітити, що усі представники берегівської міліції стали призерами змагань. Зокрема, капітан Гускі зайняв перше місце у стрільбі з автомата Калашникова, підполковник Зейкан – друге місце у стрільбі з пістолета Макарова серед жінок, майор Дрозденко був третім у стрільбі з ПМ.

У загальнокомандному підсумку Берегівський районний відділ міліції завоював перше місце, що свідчить про високий професіоналізм та боєздатність його працівників. Друге місце вибороли працівники Ужгородського районного відділу, третє – за співробітниками спецпідрозділу міліції «Беркут».

Джерело: УМВС України у Закарпатській області