Володимир Кличко: “Упевнений, що бій з Повєткіним буде важче”

Чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко після перемоги над Франческо П’янетою висловив готовність вийти на ринг проти Олександра Повєткіна.

“Я теж чекаю цього бою. Нехай тільки Саша переможе Вавжика – й я готовий. І я впевнений, що наш поєдинок, якщо він відбудеться, буде далеко не рядовим. Коли зустрінуться два олімпійських чемпіони – я перемагав в Атланті в 1996 році, Саша – в Афінах у 2004 – я думаю, бій буде дуже цікавим для глядачів.

Та мені й самому все цікавіше – я стаю шанувальником цього поєдинку. Ні, правда, мені самому цікаво: мало того, що на ринг вийдуть два олімпіоніка.

Напевно, велика частина глядачів буде дійсно вболівати за Олександра. Але я запевняю вас, що в залі буде і чимало вболівальників Володимира Кличка. А головне, в чому я впевнений: всі присутні в Олімпійському – давайте, про всяк випадок, додамо “якщо” й сплюнемо через плече – отримають величезне задоволення. Ні хвилини не сумніваюся в цьому.

Упевнений, що поєдинок з Повєткіним буде важчим, ніж з П’янетою.  У Повєткіна набагато більше боксерського досвіду – й аматорського, й професійного. Він не програв жодного поєдинку – це вже само по собі серйозна рекомендація. Ну і, не забувайте, він – чемпіон світу. Так що наш бій, якщо він відбудеться, буде дуже непростим”, – сказав Кличко.

Нагадаємо, що 4 травня в німецькому Мангеймі Володимир Кличко технічним нокаутом у шостому раунді захистив свої титули в поєдинку проти Франческо П’янети, повідомляє http://ua.korrespondent.net

За матеріалами: sovsport.ru