Загадковий зв’язок людини з її зображенням на фото

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Яйця: чого більше користі чи шкоди?

Яйця корисні для здоров’я, підтвердили американські вчені. В ході дослідження, проведеного в університеті Коннектикуту, США, учасники їли або три яйця в день, або яєчний замінник в еквіваленті. Через 12 тижнів у представників першої групи вчені відзначили підвищення рівня і якості молекул «хорошого» холестерину, який допомагає виводити з організму жири, не даючи їм відкладатися на стінках кровоносних судин.

Селера – їжа довгожителів

Виявляється, дожити до ста років – це реально. Сучасні вчені запевняють, що для цього необхідно контролювати своє харчування і його калорійність, а також вживати певні продукти.

Покровитель для …капусти

За народними вiруваннями, огiрки, капуста, динi мають своїх святих. Висаджувати овочi треба у вiдповiднi днi, найсприятливiшi для цього. Пiд чиїм покровительством є той чи iнший овоч?

Як почистити срібло

Срібло завжди було і залишається в моді. Але, на жаль, срібні вироби дуже швидко темніють і втрачають свій сяючий вигляд. Газета «Господарські поради» розповість, чому темніє срібло та як його можна почистити.

Людина і фотографія

Загадковий зв’язок людини з її зображенням на фото помічено вже давно. Але завжди вважалося, що впливати на людину через знімок можуть лише екстрасенси та ясновидці. Виявляється ж, що це до снаги кожному з нас. Ось прості правила, які допоможуть налаштувати себе на позитивну програму щастя й успіху

Вікна: нові пластикові чи відреставровані старі дерев’яні?

Питання, звичайно, цікаве. Дерев’яні вікна щоразу на зиму доводиться заклеювати спеціальною стрічкою, бо дме з усіх щілин, ось люди й почали переходити на пластикові. Головна перевага таких вікон у тому, що вони добре зберігають тепло. Але ПВХ-профіль не завжди екологічно чистий, адже при виробництві використовується свинець. Лише один з десяти профілів, як правило, є бездоганним з цієї точки зору. З іншого боку, свинець може виділятися лише під дією високих температур, наприклад, при пожежі.

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатні індекси: 01002, 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/