Кульбаба дійсно має цілющі властивості, за які рослину цінували наші діди-прадіди

Читайте у новому номері газети «Поради Здоров’я» 

Вино – не наш ворог

Як стверджував Авіценна, старе вино належить до розряду ліків, а не до їжі. Вино й справді має лікувальні властивості. Поліфеноли, на які багаті виноградні вина, є природними антиоксидантами. Вони перешкоджають утворенню і відкладанню холестерину.

Ятришник (народна назва зозулинець)

У давнину перси, під час тривалих воєн, коли продукти харчування закінчувалися, вживали саме корінчики ятришника, подрібнюючи їх і споживаючи разом з водою. Річ у тім, що у корені міститься 50% крохмалю, а також чимало корисних речовин, які зміцнюють імунну систему.

Бліцмасаж за Д.В.Керні

За роботою, справами, проблемами нам завжди бракує часу для свого здоров’я. Пропонований комплекс вправ не потребує багато часу. Всього за одну хвилину він звільнить вас від постійного накопичення втоми.

Бузковий сезон

Ламаючи гілки бузку, багато й не підозрюють, що його квіти – це не тільки краса, дивовижний аромат, але й ліки, доступні усім. Квітки мають потогінну, протималярійну, знеболювальну дію. Ними лікують камені в нирках, печінці

Гірчиця в рецептах народної медицини

Гірчиця – найпопулярніша приправа. Її гострий запах і пекучий смак викликають апетит абсолютно у всіх людей. Однак гірчиця – не тільки смачна приправа, але й цілюща рослина. Згадаємо хоча б ті самі гірчичники, які використовують при лікуванні кашлю.

Життєвий еліксир

Сучасні наукові дослідження підтвердили, що кульбаба дійсно має цілющі властивості, за які рослину цінували наші діди-прадіди. Препарати з неї омолоджують організм, попереджують процеси старіння, виводять шлаки, очищають кров тощо.

Свіжий номер газети «Поради Здоров’я» уже в продажу!

Передплатні індекси: 89266, 01004. Передплата у будь якому поштовому відділенні України!

http://zakarpatpost.com/