Олександр Севідов: «Після поразки від «Арсеналу» соромився вийти в місто»

Домашня гра проти «Карпат» для господарів  з розряду таких, де за будь-яку ціну потрібно брати результат, а тим паче після ганебної поразки в минулому турі  від столичного «Арсенала».

Тож саме в «західноукраїнському дербі» нашим хлопцям потрібно було довести, що по праву заслуговують грати в Прем’єр-лізі.  Цей матч показав, що наші гравці мають характер й зуміли переламати хід поєдинку на власну користь.

Післяматчевий коментар головного тренера команди Олександра Севідова:

– Сьогодні вийшла така гра, де коментувати щось особливо непотрібно. Єдина якість за рахунок котрої обіграли «Карпати» – це характер. Не кажу, що в першому таймі ми вийшли, спустивши рукави, але нашого запалу було недостатньо. А в другому таймі наше бажання, можливо на шкоду красивому футболу дало можливість вирвати перемогу. Ми мали більше можливостей збільшити рахунок у грі , аніж «Карпати» зрівняти. Тим не менш, це не применшує достоїнство «Карпат», поважаю тренера львівської команди, який вміє налагодити гру.

– Запитання по персоналіям. Ви вважаєте, що Міщенко зараз слабший за Чурка?

– У тренувальному процесі під час підготовки до матчу більш сильнішим був саме Чурко, тому й зупинив свій вибір саме на В’ячеславові. Дуже радий, що хлопцям вдалося змити ганьбу після минулої поразки від «Арсеналу». Щодо Райчевіча, то в минулому матчі він був травмований, тож на його прохання не випустив його тоді, залишив на «Карпати». Інколи при виборі стартового складу помиляюся і я, напевно в минулому матчі помилився. Ми намагалися не повторити помилки «Карпат» у матчі з киянами, але не вийшло. Сьогодні всі хлопці виклалися, проявили характер, те, чого нам не вистачало в попередніх матчах.

У нас сьогодні грав один нападник, на відміну від минулої гри, а все одно виходило присенгувати оборонців суперника. Гравці мають бути зі стержнем, якщо таких футболістів буде багато в команді, то й колектив прогресуватиме й не будемо так поступатися, як це було в минулій грі. Сьогодні ми здолали команду більш високого класу саме за рахунок бажання.

– Можна розрахувати на те, що і в наступних матчах «Говерла» здобуде максимум?

– Якби ж я знав, то став би дуже багатою людиною. Будемо старатися це робити. Повірте, після поразки від «Арсеналу» соромився вийти в місто погуляти разом з дружиною. Сьогодні ж ми реабілітувались.

Інформаційний відділ ФК “Говерла”

http://fcgoverla.uz.ua