В Ужгороді затримали крадія “висотника”

До чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 27-річний житель міста. Чоловік повідомив, що з його квартири, яка розташована в мальовничому куточку міста Ужгорода, через незачинене вікно невідома особа намагалася викрасти дві електроплити, флекс, електродрель, електрокабель та внутрішню частину газової колонки.

На місце події негайно виїхала слідчо – оперативна група,  яку очолив заступник начальника міськвідділу Володимир Кувик. Завдяки професійним діям міліціонерів ця крадіжка була розкрита «по гарячих слідах».

Крадієм виявився 28-річний житель Ужгорода, який ніде не працює. Піти на крадіжку чоловіка штовхнуло бажання продовжити бенкет. Молодик розважався в барі, проте закінчилися гроші. Вирішив піти додому. Йдучи по дорозі, він побачив, що на другому поверсі багатоповерхівки відчинене вікно, й подумав: «А чому б не скористатися таким шансом? Можливо, там є гроші чи цінні речі! Тож буде на що продовжити «гулянку»…

Обдивившись будинок, злодій знайшов ідеальний варіант – піднятися на дах, а вже звідти по газовій трубі спуститися до вікна. Так і зробив! В квартирі молодик не помітив ніяких цінних речей, тож вирішив забрати електроплити, флекс, електродрель, електрокабель та внутрішню частину газової колонки. Проте далеко втекти йому не вдалося–на заваді стали правоохоронці.

–Наразі крадія поміщено в ізолятор тимчасового тримання Ужгородського МВ УМВС. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням в житло), за що передбачено до шести років ув’язнення, — зазначив заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик.

 Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС