На Перечинщині брат ледь не вбив сестру мотикою

До Перечинського райвідділу міліції звернулася молода жінка з заявою про те, що рідний брат наніс їй тілесні ушкодження. Дана подія була внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня правова кваліфікація – частина 1 статті 125 КК.

Зловживання алкоголем зачасту приводить до непоправних наслідків. Так трапилося і цього разу. Молодий чоловік – «права рука» матері, бо і по господарству допоможе, і на землі порається радо. Але часто зловживає алкоголем, тоді всі домашні клопоти лягають на плечі старої жінки.

Нещодавно постраждала від руки брата рідна сестра. Молода жінка живе з чоловіком та дітьми неподалік від батьківської хати. Незважаючи на брак вільного часу, за необхідності, завжди допомагає матері поратися по господарству. А необхідність виникає тоді, коли брат випиває. Того дня жінка прийшла, аби подоїти корову. Молодий чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почав сварити сестру, ображати нецензурними словами. Після вхопив мотику і вдарив жінку по голові. Трохи оговтавшись, потерпіла змогла зв’язатися з дільничним інспектором міліції Василем Буком, на щастя, його в селі всі добре знають, та написати заяву до міліції. Забіяка буде за свої дії нести відповідальність перед Законом.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

https://zakarpatpost.net