«Русалки у гостях у Зінедіна»

14 юних учасниць нашого обласного конкурсу студентської краси «Міс студентство Закарпаття – 2013» провели відкриту репетицію, що відбулася 10 травня на базі спорткомплексу «Zіnedine».

Це був незвичайний захід, адже спочатку дівчата відчули себе в умовах, максимально схожих до «великого фіналу» 14 травня. І особливим він був ще й тому, що кожен бажаючий мав змогу відвідати репетицію та ближче познайомитися з дівчатами, які незабаром милуватимуть око закарпатської публіки.

Учасниці були трішки втомлені, проте досить щасливі, бо позаду вже більша частина напруженої роботи. Нагадуємо, що з 22 до 28 квітня проходив перший тренувальний табір в м. Ужгород, протягом якого новачки та досвідчені учасниці конкурсу вчилися мистецтву «виходів», брали участь у фотосесіях та відеозйомках, примірках одягу. Чимало цікавого було і в культурно-розважальній програмі: вечори знайомств, прогулянкова екскурсія містом від Федора Шандора, соціальні акції тощо.

Уже 7 травня, опісля невеликого, проте омріяного відпочинку, розпочався ще більш захопливий – другий тренувальний табір, покликаний відпрацювати в учасниць уміння ефектного виходу та закарбувати у їхній пам’яті деталі побудови конкурсу для того, щоб зробити максимально феєричне шоу 14 травня. Табір теж поєднаний із цікавинками: катання на роллердромі, участь у круглих столах тощо.
І от уже відкрита репетиція, протягом якої хореограф-постановник доклав всіх зусиль, щоби вона була результативною. Іштван Федьо зазначив: «Зазвичай у таких конкурсах трапляються прикрі нюанси, проте цього разу нам вдалося їх оминути. Напевне, це вже досвід. Ще мушу зізнатися, що у конкурсі беруть участь на диво скромні та відповідальні дівчата, з якими обходити «підводні камені» репетицій вдається набагато легше».

Ще одним неочікуваним моментом стала «футбольна подія». Під час неї дівчата і відпочили від репетиції, і позаймалися таким, на перший погляд, чоловічим заняттям. Директор СК «Zinedine» Станіслав Шелехов висловився так: «Утворилася своєрідна команда «блондинок» проти команди «брюнеток», що вели запеклу боротьбу у матчі, але, як це часто буває, – перемогла дружба. До речі, дівчата настільки всебічно розвинені, що важко поки для себе визначити, хто вона, дівчина-міс. Я думаю, що переможниця – це дівчина, що обов’язково веде здоровий спосіб життя, талановита, мила і обов’язково незабутня, тобто щось більше, ніж просто «90-60-90». Також приємно, що організатори намагаються віднайти родзинку у кожному етапі підготовки до головної події 14 травня».

А от найприємнішим моментом дня виявилася фото- та відеозйомка наших русалок біля басейну та в ньому, адже було поєднано приємне з корисним, задоволення з роботою. Фотограф конкурсу Євген Оборевич підкреслив: «Нарешті пафос вийшов із моди, мушу визнати, що команда дівчат є дуже люб’язною і досить працьовитою. Помічаю їхній професійний зріст, а ще не побоюсь сказати, що кожна дівчина – індивідуальність, яку ми розкриваємо!».

Між іншим, репетиція відбулася у переддень однієї події – дня народження наймолодшої учасниці конкурсу Олександри Попович, яка так прокоментувала це: «Я рада, що дорослішаю разом із цим конкурсом. Багато дівчат стали мені вже подругами, з якими можу ділитися інформацією та просто довіряти. Напевне, це одні з тих іменин, що довго пам’ятатиму».

Тож так відбувся своєрідний візит «русалок до Зінедіна», який запам’ятається надовго, а всі бажаючі можуть побачити результати діяльності злагодженої команди вже 14 травня, у вівторок, о 19 годині в облмуздрамтеатрі!