В Ужгороді пройде рок-фестиваль “Uzh GoRock”

“Uzh GoRock” – так називається рок-фестиваль, який вперше відбудеться в Ужгороді найближчої суботи.

18 травня перед широкою аудиторією представлять свою творчість ужгородські рок-колективи.

«Gaslight Cafe», «Етюд», «Rabbits in Hats», «Елегантно Зіпсовані», «Цедра», «Doping» – деякі з цих гуртів більше відомі слухачам, деякі – менше. У кожного гурту своя тематика, та, за словами одного з організаторів фестивалю Євгена Штайнера, усіх виконавців об’єднує «нерозкрученість». Через це три місяці тому у нього й виникла ідея проведення подібного заходу, аби і людям дати можливість відпочити, і талантам «засвітитися».

Солістка гурту «Цедра» Тетяна Кашуба вважає подібні «живі» фестивалі хорошим досвідом, адже «живе спілкування з публікою дає можливість відчути, чи у правильному напрямку ти рухаєшся, тому що це завжди потужний заряд енергії, тому що у колег-музикантів завжди є чому повчитися і тому що кожен наступний живий концерт є новим бар’єром і ще однією сходинкою для якісного професійного зростання». Вокалістка зазначила, що це перший такий фестиваль на регіональному рівні, а бути першопрохідцями – завжди приємно.

Крім 6 годин музики, в програмі фестивалю – конкурс молодих гітаристів. Як повідомив Євген Штайнер, за допомогою жеребкування учасників буде поділено на пари. Кожна пара зіграє одну на двох пісню, яку обере жюрі. Відтак, після кількох турів, відбудеться визначення кращого соло-гітариста Ужгорода.

Отже, концерт відбудеться у суботу, 18 травня, в амфітеатрі. Початок – о 17:00. Вартість вхідного квитка – 30 грн.

Джерело: Агентство комунікацій “ПАЗЛ”