Закарпаття обрало головну студентську красуню 2013 року (ФОТО)

14 травня в облмуздрамтеатрі відгримів один з найбільших студентських заходів весни 2013 року – конкурс краси «Міс студентство Закарпаття – 2013».

Цей регіональний конкурс організувала Студентська рада Закарпатської області та модельне агентство «L-models» за підтримки Закарпатської обласної державної адміністрації, голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди та департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Із величезної кількості претенденток відібрано 14 красунь – представниць 8 вишів Закарпаття, які 14 травня вражали закарпатську публіку своїми вміннями, артистизмом та, звичайно ж, вродою.

Колегію суддів складали такі професіонали у сфері краси:

1. Зоряна Зінов’єва – керівник модельної агенції L-models.
2. Роксолана Новак – дизайнер, власниця хутрового салону «Норка» та весільного салону «Роксолана».
3. Наталія Янцо – керівник агенції «Майстерня свят», весільний координатор.
4. Ірина Бреза – журналіст, координатор Ужгородського прес-клубу.
5. Милослав Баганич – ресторатор.
6. Валентин Кузан – фотограф.

Оскільки «Міс студентство Закарпаття – 2013» – це конкурс жіночої краси, то переможницею обрали найвродливішу дівчину. Але досвід показує, що кожна з переможниць за всю історію конкурсу є не лише вродливою, а й розумною, кмітливою та творчою. Саме такою і виявилася Габріелла Гріцу, студентка юридичного факультету Ужгородського національного університету.

Усі учасниці отримали подарунки від кожного з партнерів конкурсу. Міс фото Марія Дьолог має можливість використати безкоштовну фотосесію від відомого фотографа Валентина Кузана. Міс глядацьких симпатій Тетяна Волощук здобула романтичну вечерю на двох від ресторану французької кухні «Фан-фан». Друга та Перша віце-міс Тімеа Гештень та Марія Кислицька отримали подарункові сертифікати на феєричний уік-енд. А от головна красуня Габріелла Гріцу, окрім омріяної корони, тепер володіє також і сучасним планшетним комп’ютером Asus від голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди.

Переможниця, тобто Міс студентство Закарпаття – 2013 має змогу працювати з модельним агентством «L-models» та відчути себе більш популярною у сфері моди. Перед нею відчиняються нові двері – вона матиме змогу представляти Закарпаття на всеукраїнському конкурсі краси і доводити, що студентство Закарпаття – прекрасне.

Координатор конкурсу Іван Полюжин зазначив: «У проведенні конкурсу, звичайно ж, були певні складнощі. Перш за все, це брак часу. Ми розуміли, що за місяць навіть активної роботи важко підготувати ефектні виходи, вражаючу програму. Проте ми зробили максимум. Серед інших труднощів – відстань, адже учасниці представляли не лише Ужгород, а й Мукачево, Сваляву та Хуст, ми і з цим упоралися. Радий, що злагоджена робота команди допомагала завжди знаходити вихід із буд-яких труднощів».

Оргкомітет та учасниці конкурсу висловлюють щиру подяку голові Закарпатської ОДА Олександру Ледиді за сприяння в організації та проведенні конкурсу та директорові департаменту ОНМС Закарпатської ОДА Маріанні Кляп та заступнику начальника управління вищої та профтехосвіти цього ж департаменту Василю Телепу за організаційну допомогу у реалізації студентського заходу.

Важливим у проведенні конкурсу є також цілковита довіра, надана оргкомітету представниками обласної влади, що спонукали студентський актив Закарпаття зробити цей проект самостійно.

zakarpatpost.net