“Океан Ельзи” розпочне турне концертом у Мукачеві 19 травня

“Океан Ельзи” завершив роботу над своїм останнім альбомом “Земля” і наразі готується до масштабного туру містами України.

Як зазначив фронтмен групи Святослав Вакарчук, тур у підтримку нової платівки почнеться з концерту у Мукачеві, який відбудеться 19 травня, пише http://ua.korrespondent.net

У столиці “океани” планують дати концерт у вересні, після чого поїдуть з гастролями до Росії. Що ж до того, яким буде шоу у підтримку альбому “Земля”, Вакарчук сказав, що неймовірні спецефекти на сцені потрібні тим групам, які не можуть покази нічого іншого.

“З одного боку, ми будемо робити шоу. Будуть великі екрани, буде відео, буде світло. Але з іншого боку, перенасиченість сценографією потрібна тим, хто відволікає від того, що на таких шоу дивитися нічого. Я не думаю, що співачка Мадонна змогла б вийти і під одну гітару тримати зал”, – сказав Вакарчук і додав, що кожні два-три дні переглядає концерти Led Zeppelin, у яких на сцені нічого, окрім інструментів, не було. “І неможливо відірватися. Ось це для нас ідеал”, – поділився фронтмен “Океану Ельзи”.

Нагадаємо, днями “Океан Ельзи” презентував новий альбом та розтлумачив його назву.

http://tsn.ua