Жителі Берегівщини жалілись міліції

У п?ятницю, 17 травня, заступник начальника закарпатської міліції полковник Василь Буковчаник підбив підсумки комплексної перевірки діяльності Берегівського райвідділу міліції та здійснив виїзний прийом громадян в адмінбудівлі райвідділу.

На особистий прийом до полковника Буковчаника завітали керівники органів місцевого самоврядування, журналісти тощо. Зокрема, голови сіл Велика Бакта—Наталія Граб та Косино—Олександр Товт звернулися до керівника міліції з ініціативою про встановлення в їхніх селах так званих лежачих поліцейських. Це дасть змогу привести до порядку водіїв, які порушують швидкісний режим, а отже – вдасться уникнути жертв і потерпілих у дорожньо-транспортних пригодах. Встановлення «лежачих поліцейських»–справа доволі затратна й вимагає дотримання умов відповідних держстандартів, однак керівник міліції пообіцяв посприяти берегівцям у вирішенні даної проблеми. Гості також висловили своє бачення роботи сільських дільничних інспекторів міліції, котрі обслуговують дані населені пункти.

Голова місцевого громадського формування з охорони правопорядку Йосип Пейтер підняв питання координації дій міліції з членами громадського формування під час спільних патрулювань за допомогою ефективного радіозв′язку.

На прийомі побували й представники місцевих засобів масової інформації, зокрема районної газети «Вісник Берегівщини» та міського видання «Берегово». Обидва видання приділяють велику увагу співпраці з міліцією в плані об′єктивного висвітлення криміногенної ситуації на Берегівщині.

Заступник начальника УМВС полковник Василь Буковчаник вислухав кожного з відвідувачів і взяв на особистий контроль вирішення порушених ними проблем.

Після цього відбулася робоча нарада з особовим складом райвідділу, на якій було визначено як здобутки, так і проблемні моменти в роботі берегівських правоохоронців. На усунення виявлених недоліків керівник дав конкретні терміни.

Джерело: УМВС України у Закарпатській області