Колишній зек поламав саджанці сакур в Іршаві

Йдучи на роботу, багато мешканців міста Іршава помітили, що біля тротуару, поряд із міським стадіоном, поламані саджанці сакури. Їх тільки цього року було висаджено, багато було вкладено праці міським головою Степаном Бобиком та працівниками Іршавської міської ради і комунальної служби, щоб ці дерева росли і кожного дня милували око іршавчан.

І от до чергової частини Іршавського райвідділу міліції звернувся міський голова Степан Бобик, який повідомив про те, що на вул.Шевченка біля стадіону в Іршаві невідома особа пошкодила 5 саджанців сакури, які вже цвіли чудовим рожевим цвітом.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка даний злочин задокументувала. Цей факт було занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і було орієнтовано наряди міліції, які несли службу у вечірній час у м. Іршава.

Один із нарядів, який знаходився неподалік місця пригоди, а саме сержант міліції Петро Черничко та старшина Сергій Кормош, отримавши інформацію про зламані сакури, запідозрили в скоєнні цього правопорушення раніше судимого, який ішов вулицею й поводив себе підозріло. Як тільки працівники міліції почали до нього наближатись, він почав від них тікати. Міліціонери наздогнали його і доставили до райвідділу. Зловмисник зізнався, що це він зламав саджанці біля стадіону.

За даним фактом Іршавським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування.

Віта ГОРЗОВ, ІршавськийРВ УМВС