Чим живе сучасна закарпатська молодь?

У XXI столітті кожна людина може вибрати хобі собі до смаку. Це й не дивно — стільки всього цікавого навкруги! Різні дрібниці, які зроблять ваше життя барвистим і незвичним.Яке ж заняття є улюбленим серед сучасної молоді?

 

На першому місці в рейтингу захоплень є кіно. Не знаючи, куди подіти себе в цей вечір, вирішуєш провести його в кінотеатрі. Чому? Просто захотілося з головою зануритися в спецефекти і часом настільки правдоподібну романтику. Зараз знімають багато історичних фільмів, на які теж великий попит. На жаль, люди грамотні й начитані знаходять масу недоліків і помилок в ідеальній на перший погляд картині. Це вже справжні кінокритики з досвідченим оком. Проте це не заважає насолоджуватися красою та пластикою улюблених акторів.

Друге місце посідає не надто оригінальна, але дуже поширена пристрасть до музики! Прийнято вважати, що молодим людям подобається реп. Але далеко не всім. Зараз все більш популярними стають забуті хіти 80—90-х років. Зверніть увагу на дискотечні ремікси, і ви почуєте пісні Queen, Scorpions, C.C. Catch і багатьох інших відомих виконавців.

Третє місце розділили між собою захоплення фотографією, малюванням, туризмом і спортом. Серед спортивних захоплень впевнено лідирує футбол.

Четверте місце — комп’ютерні ігри. Погодьтеся, ніхто не проти кілька годин відпочити за комп’ютером, пограти у щось чи, сумуючи на роботі, розкласти «Косинку».

П’яте місце займає досить серйозне захоплення — іноземні мови. Це дійсно корисне хобі. Кожен знає — без знання іноземних мов доведеться важко. Вивчати англійську, німецьку, французьку або італійську — заняття дуже захоплююче. Коли оволодієш азами і зможеш вільно розмовляти чужою мовою, відчуєш неймовірну насолоду. І не доведеться більше користуватися електронним перекладачем!

Шосте місце ділять читання, квітникарство і домашні тваринки.

Сьоме — колекціонування. Як би дивно не звучало, але і в наш час зустрічаються окремі молоді люди, які колекціонують календарики та автобусні квитки. Трохи дивне хобі для ХХІ століття, не знаходите? Багато дівчат колекціонують біжутерію. Можна тільки позаздрити вражаючій кількості сережок, перснів, ланцюжків і браслетиків.

Восьме місце впевнено займає приємне і не менш корисне хобі — заняття танцями. Шотландськими, народними або східними, немає значення. Головне — те задоволення і радість, що вони приносять.
Дев’яте місце — вишивка картин. Це захоплення з XVII—XVIII століть, але картини виходять сучасні та дуже стильні.

Десяте місце. Досить популярним хобі серед молодих людей можна назвати байк-спорт, скейтбординг, сноубординг, а також повальне захоплення паркуром.

Як бачите, не вибрати собі хобі з такого достатку просто непристойно! Притому, що в рейтингу перераховані лише найпопулярніші!

Джерело: Газета “Новини Закарпаття”