Держгірпромнагляд: Справою закарпатського “Геолога” займатиметься прокуратура

В історію з неприємним фіналом із власної вини потрапив виробничий кооператив «Геолог», що у с. Оноківці Ужгородського району.

Свого часу державні інспектори територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області виявили, що працівники ВК «Геолог» здійснюють роботи без проведення в обумовлені терміни технічних оглядів бурових установок. Як наслідок, на експлуатацію обладнання довелося накладати заборону. Вже в березні ц.р. у ході планової перевірки дотримання посадовцями виробничого кооперативу вимог нормативних актів з охорони праці було встановлено, що порушення не усунуто. Довелося інспекторам за невиконання раніше виданих приписів і розпоряджень вдаватися до адміністративних санкцій.

Однак і цей захід впливу, як з’ясувалося під час останньої позапланової перевірки у двадцятих числах травня, зміні справ на краще не посприяв… За ігнорування чинного законодавства керівника «Геолога» притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу. Матеріали перевірок направлені для відповідного реагування у прокуратуру.

Джерело: Управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області