Львівський медіафорум стане щорічним

У Львові відкрився перший Медіафорум. Як зазначили організатори під час відкриття події, дуже важливо, щоб Львівський медіафорум став щорічним, адже тут створюється справжній майданчик для дискусій спеціалістів різних галузей медіасфери.

“Ми давно мріяли, щоб така подія відбулася, останні півроку. Велика команда людей працювала над цим. Я радий, що так багато учасників сьогодні є з нами. Для нас важливо, щоб ця подія стала щорічною, стала регулярною. Адже люди, які були причетні до цього, люблять медіа, працюють в тій чи іншій дотичності до медіа, люблять Львів, люблять професійні зібрання людей, які спілкуються на експертні теми”, – розповів Остап Процик, керівник ГО “Львівський медіафорум”.

Медіафорум у Львові – це спроба створити серйозний дискусійний майданчик серед медіаспеціалістів та журналістів. Як зазначає Ігор Балинський, керівник Школи журналістики УКУ, тут вперше системно зберуть авторитетних людей для обговорення конкретної актуальної тематики.

“Змістова частина має бути цікава для різних сфер медіа, і учасники Форуму почерпнуть для себе відповіді на проблеми та порівняють український досвід з досвідом польським, німецьким, шведським, адже їх будуть обговорювати на численних майданчиках Форуму. Сподіваюсь, ця подія стане традиційною”, – додав Ігор Балинський.

 

 

 

 

 

 

Закарпаття представляють Лариса Подоляк, Михайло Носа, Ольга Павлова, Іван Бабущак, Галина Шаповалова, Галина Шумицька.

Нагадаємо, що у Львові триває Перший Львівський Медіафорум. Подія відбувається у медіацентрі “Арена Львів” та триватиме три дні (29-31 травня).

На Медіафорум до Львова приїхали близько 400 учасників, серед них – 45 спікерів із 5 країн. Тема цьогорічного медіафоруму: „Куди йдуть медіа світу і чи встигне за ними Україна?”

http://lvivmediaforum.com