У Мукачеві з’явився новий начальник кримінальної міліції

3 червня заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник представив нового заступника начальника-начальника кримінальної міліції підполковника Івана Повханича.

Іван Іванович Повханич народився в с.Завадка Воловецького району Закарпатської області. Свою службу в органах внутрішніх справ розпочав з 1992 року слухачем Української академії внутрішніх справ. З 1995 по 2001 р. – працював оперуповноваженим та ст. о/у у різних відділах та відділеннях карного розшуку Ужгородського міськвідділу УМВС України в Закарпатській області. З 2001 по 2007 роки працював на різних посадах у відділенні карного розшуку при УМВС України в Закарпатській області. З 2007 по 2011 роки працював заступником начальника відділу боротьби зі злочинами, пов`язаними з торгівлею людьми, виконував обов`язки начальника відділу боротьби з міжнародними організованими групами і злочинними організаціями управління по боротьбі з організованою злочинністю. З 2011 року Іван Повханич призначений заступником начальника управління – начальник відділу розкриття майнових злочинів у правління карного розшуку Управління МВС України в Закарпатській області.

З 4 червня 2013 року на підполковника І.І.Повханича покладено функції виконання обов`язків заступника начальника відділу – начальника кримінальної міліції Мукачівського міського (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області.

Прес-секретар Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко