В Ужгороді говорили про особливості викладання фізичної культури

В Ужгородській спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів для школярів було проведено обласний семінар «Особливості викладання фізичної культури в умовах профільної старшої школи».

Керівники районних і міських методичних об’єднань, учителі цього навчального предмета обговорили концепцію, проблеми і завдання профільного навчання й ознайомилися з організацією навчально-виховного процесу в класах спортивного профілю. Таким досвідом ділилися з учасниками семінару директор та учитель фізичної культури цієї школи О. І. Іщенко і А. Ю. Фадєєв.

Питання планування та проведення держаної підсумкової атестації з фізичної культури відповідно до навчальної програми профільного рівня порушили методист Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти В. І. Дуб та вчитель фізичної культури гімназії м. Ужгорода Л. В. Білик.

Цього року започатковано учнівську олімпіаду з фізичної культури.

Перші здобутки і подальші завдання таких змагань проаналізував учитель Лінцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Ужгородського району В. І. Бабанець.

Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти