В ужгородській міськраді звітували енергетики

Важливим питанням було встановлення опалення в квартирах незахищених верств населення.

Як вже згадувалось, на нараді обговорювали питання узаконення індивідуального електричного опалення в квартирах незахищених верств населення.

З 2010 по 2011 роки встановлено опалення у понад 1000 квартирах. Виконання технічних умов розробляло обленерго а міська рада брала на себе фінансування витрат на матеріали. У 2012 році було обладнано індивідуальним опаленням ще 218 квартир. Але у зв’язку із змінами в НКРЕ, технічні умови перестали видаватися на квартири, а видаються лише на будинок. Через це біля 100 мешканців квартир котрим встановили опалення у 2012 році не можуть належно користуватися опаленням, а також отримати субсидії. На 2013 рік звернулись ще 150 громадян щоб встановити індивідуальне опалення.

На нараді домовилися, що департамент міського господарства звернеться до енергетиків з конкретним переліком будинків, а обленерго в свою чергу визначить по кожному будинку необхідні роботи. Таким чином можна буде розрахувати витрати по кожному окремому будинку щоб забезпечити електричним опаленням ще 150 квартир.

Джерело: Ужгородська міськрада