В Ужгороді п’яний чоловік спробував «прорватися» до ломбарду через міліцейську охорону

Міліціонерам Державної служби охорони довелося запросити п’яного відвідувача ужгородського ломбарду до міськвідділу міліції, щоб фінансова установа змогла продовжити свою роботу.
На завершення робочого дня товариська компанія добряче погуляла, та, врешті решт, розійшлася по домівках, залишивши 34-річного Сергія наодинці. Захмелілому парубку, очевидно, ще хотілося спілкування, от він і блукав вулицями обласного центру в пошуках людних місць, щоб знайти співбесідника.

Замість того, щоб наслідувати приклад своїх друзів, його увагу привернув ужгородський ломбард, який знаходиться під охороною ДСО. Звичайно, нікому з відвідувачів не хотілося навіть слухати Сергія, тому міліціонер-охоронець прапорщик міліції Іван Микуланинець негайно зробив йому зауваження і попросив вийти з приміщення.

Прохання правоохоронця викликало абсолютно неадекватну реакцію у чоловіка. Він почав не лише ображати міліціонера, але й погрожувати йому, агресивно махаючи руками перед ним. Правоохоронцю довелося вивести хулігана з приміщення, щоб припинити неподобство в фінансовій установі. Але навіть після попередження про можливу відповідальність молодий чоловік не заспокоївся і намагався повернутися в ломбард. Коли стало очевидним, що рівень агресії Сергія зростає, міліціонер викликав наряд групи затримання ДСО.

Розбишака проїхав до міськвідділу міліції, де був опитаний. Розглядається питання про притягнення його до адміністративної відповідальності, повідомили “НЕДІЛІ” в УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

http://nedilya.net