На Закарпатті визначили кращу амбулаторію

У середу, 12 червня, в Ужгороді підбили підсумки обласного конкурсу на кращу амбулаторію загальної практики-сімейної медицини.

Конкурс проводився у два етапи. Передусім, відбулися конкурси у районах під час яких оцінили медичні навички сімейних лікарів та діяльність амбулаторії. Переможці цього етапу стали учасниками другого – обласного етапу. Він передбачав перевірку показників діяльності медзакладів (з виїздом на місце), перевірку теоретичних знань та практичних навиків учасників, оформлення паспорту закладу загальної практики сімейної медицини.

Тож переможцями заключного етапу стали: Білич Лариса (с. Верхні Ворота, Воловецький район), Ганна Половка (с. Малий Раковець, Іршавський район). Саме вони отримали дипломи за перше та друге місце відповідно. Також переможниці з Воловеччини вручено сертифікат на отримання карети швидкої меддопомоги.

За другу сходинку сімейний лікар отримала сертифікат на отримання комп’ютера.

Третє місце посіла Оксана Міняєва (с. Кольчино, Мукачівський район), яка теж отримала сертифікат на отримання комп’ютера, – повідомили у прес-центрі Закарпатської ОДА.