На Закарпатті у неділю потонуло троє людей

16 червня о 17:26 до рятувальників надійшло повідомлення про можливе утоплення невідомої особи у штучній водоймі поблизу с. Пушкіново Виноградівського району.

До проведення водолазних пошуково-рятувальних робіт було залучено водолазне відділення АРЗ СП У ДСНС України у Закарпатській області. О 21:00 водолазним відділенням було піднято з штучної водойми тіло громадянина 1978 року народження. Причина смерті загиблого встановлюється.

Того ж дня о 20:22 поступило повідомлення про можливе утоплення громадянина 1990 року народження, жителя м. Виноградів, в річці Тиса, поблизу с. Теково, Виноградівського району. Для проведення водолазних пошуково-рятувальних робіт залучено водолазне відділення АРЗ СП У ДСНС України у Закарпатській області. О 22:40 пошукові роботи призупинено у зв’язку з настанням темноти та будуть продовжені 17.06.2013 року.

Також 16 червня о 23:35 поступило повідомлення про можливе утоплення в штучній водоймі поблизу с. Шаланки Виноградівського району громадянина 1994 року народження, жителя с. Чорний Потік, Виноградівського району. Водолазні пошуково-рятувальні роботи будуть проводитись з 17.06.2013 р. силами водолазного відділення АРЗ СП Управління ДСНС України у Закарпатській області.

 Управління ДСНС в Закарпатській області