Закарпатський КВН завітав до літнього табору

Учасники Закарпатської Ліги КВН піднімали настрій відпочивальникам у літньому таборі при ПАДІЮНі.

З самого ранку охочих дітей із табору поділили на дві команди і розпочали підготовку. Першу команду під назвою «Sims» готували учасники команди «ВУЗВ» з гімназії Даня та Женя. Друга команда вигадала собі складну назву: «Сборная венгерского края по вольной борьбе». Нею опікувались Антон та Гобіка з 15-ої школи (команда КВН «Антитіла»). Ведучими цікавої таборової гри стали учасниці «ВУЗВ» Юля та Рая.

Команди зіграли чотири конкурси. Спочатку показали візитки, потім задавали по запитанню у розминці. Також команди жартували, відповідаючи на питання, поставлені членами журі: Сашею Шевелюком («ТяП-ЛяП»), Яною Бойко («От звонка до звонка»), Сашкою Артюхіною (прес-секретар ЗЛ), Юрою Заном («KEVIN») та Вовою Кірсановим («Сборная причуд Фрейда»). Зокрема на запитання Саші із «ТяП-ЛяПа» чи смачно годують у таборі, команди не роздумовуючи, хором відповіли: «Так!». Слід зазначити, що на усі запитання від суддів, команди відповідали дружньо в один голос.

Наступним був конкурс капітанів, у якому потрібно було прорекламувати начальника табору. А конкурс художників став завершальним у грі. Команди вигадували і зображали герб літнього табору ПАДІЮНу. «Sims-и» зробили опір на живописну сторону конкусу, приправивши своє «полотно» гумором, а «Сборная… по вольной борьбе» поставили ставку на ідею та креатив («гостивши членів журі лікерами, завдяки яким мала прокинутись уява»). Кожен конкурс оцінювався максимум у 7 балів.

Після конкурсної частини «таборового» КВНу ведучі Юля та Рая надали слово суддям, які відзначили, що все вийшло добре. Щось не вдалось виконати так, як задумувалось, але все – справа досвіду. Головне – бажання продовжувати КВНити.

Для оголошення результатів (переможець був невідомий до останнього!) голова Закарпатської Ліги КВН Сергій Денисенко запросив Сашу Шевелюка. З відривом у всього-на-всього 0,2 бала перемогу святкували «Sims-и» (результат 27,2. «Сборная…» – 27.0 відповідно). Переможці отримали «Кубок КВН» – трилітрову банку березового соку.

Купу емоцій подарувала дітям гра, голосні відозви: «Мам, так я тепер КВНшик» було чути у майже всіх кімнатах загонів. Хороша тенденція для омолодження Ліги і залучення нових, юних «сил», які за декілька років за умови бажання та плідної праці, безумовно, стануть сильним конкурентами «заклігівцям».

Сайт Закарпатської ліги КВН